Utbilda vem du vill,

vart du vill

För en grönare och smartare värld

Att utbilda din personal, partners eller kunder via digital utbildning är en fråga om hur det går till. Om det ska göras digitalt har vi redan passerat. Förändring går snabbt framåt.

En fungerande utbildningslösning är en välsignelse. Alla som har behov av en kurs får en.

Tanken om en ”lärande organisation” har aldrig varit närmare än nu. Ta till exempel den förfrågan vi fick av en global organisation som har återförsäljare och partners runt om i världen.

De kunde inte sälja sin nya produkt eftersom ingen fick resa till företagets utbildningar och därför inte heller kunde bli certifierade på den nya produktserien.

Eller företaget som har 31% personalomsättning och som frågar sig om det skulle vara bra att utbilda de nyanställda i företaget policy och rutiner. Vi vet svaret. Utbilda digitalt.

PERSONAL

Vi utbildar din personal genom att föra över det behov av kompetensutveckling som finns i organisationen till digitala kurser, vilka sedan nås via er egna utbildningsportal. Har du redan en egen lösning för vi över kurserna dit. Har du inte, fixar vi en fungerande lösning till dig.
Kontakta mig

Återförsäljare & partners

Vi utbildar dina återförsäljare och partners genom att skapa de sälj- och produktutbildningar du vill föra ut. Då når alla kurserna direkt och du kan välja att kräva att de måste klara kursens sluttest för att få representera dig på marknaden.
Kontakta mig

Medlemmar

Vi utbildar dina medlemmar genom att du erbjuder dina kurser till dem via din hemsida. Du kan välja att kräva inloggning för dina medlemmar, vilket också skapar ett incitament att tillhöra din organisation.
Kontakta mig

Kunder

Vi utbildar dina kunder genom att lägga ut de kurser som behandlar dina produkter och tjänster på din websida. Utbildningen ger dina kunder något extra och skapar förtroende för ditt företag.
Kontakta mig

Ett helt nytt sätt att lösa ditt kursbehov!

Med NXT Learning får du dina utbildningar färdigproducerade och pedagogiskt strukturerade på en plattform som du enkelt administrerar.  

Vi tar reda på vilken utbildning du behöver

Vi samlar in material och digitaliserar din kurs

Vi distribuerar kursen via din egen utbildningsportal

Deltagarna går kursen

Nyhetsbrev

Om du inte redan prenumerar. Fyll i din mejladress här!

Boka demo!

Fyll i formuläret så hör vi av oss

Välkommen att kontakta oss!