Digitala kurser för dina kunder och partners

Välutbildade partners och kunder sparar pengar och ökar merförsäljningen. Vi sätter upp den kompletta lösningen. Enklare blir det inte!

Att ha kunniga partners eller återförsäljare som kan dina produkter är en förutsättning för lönsamma affärer. Det minskar supporten och ökar merförsäljningen.

Hur din produkt uppfattas beror mycket på hur väl dina kunder kan hantera och serva dem. Med rätt information om produkten ökar mervärdet för kunden och minskar samtidigt dina supportkostnader.

Därför är utbildning och kurser en så viktig del av din verksamhet. Partners och kunder ofta är spridda över ett stort geografisk område varför utbildning är både tids och resurskrävande. 

Vår enkla lösning

Vi har därför gjort det enkelt för dig. Du behöver bara berätta vad kursen ska innehålla – resten tar vi hand om. Vi på NXT Learning ser till att du får en kurs som:

  • Är professionellt producerad
  • Är pedagogiskt utformad
  • Har ett lågt pris per deltagare
  • Använder den senaste tekniken för distribution och administration

Att skapa en digital kurs har aldrig varit lättare för dig – eller billigare. Ställ in dina värden här nedan så får du en uppskattning på vad kursen kommer att kosta per deltagare.

100 200 400 600 800 1000 1200 1400 1600 1800 2000+
Bara titel En del Allt
Halvdag Heldag
RäKNA UT