Digitala kurser för dina franchisetagare!

Vi skapar din egna utbildningsplattform och fyller på med de kurser som utvecklar dina franchisetagare. Vi har tänkt igenom det åt dig och tar hand om allt det krångliga.

Att förmedla företagskultur och att få alla franchisetagare och deras medarbetare att arbeta mot samma mål, är en stor utmaning. I mötet med kunder vill du att alla ska jobba på samma sätt. 

Dina franchisetagare och deras medarbetare ska förmedla ditt varumärke och förvandla nöjda kunder till intäkter. Har du behov att certifiera dem är tid och avstånd din värsta fiende.

Därför är utbildningar och kurser för franchisetagare och deras medarbetare en så viktig del i din verksamhet. Men att anordna digitala kurser kräver mycket tid och är tekniskt krångligt.

Vår enkla lösning

Vi har därför gjort det lätt för dig. Du behöver bara berätta vad kursen ska innehålla – resten tar vi hand om. Vi på NXT Learning ser till att du får en kurs som:

  • Är professionellt producerad
  • Är pedagogiskt utformad
  • Har ett lågt pris per deltagare
  • Använder den senaste tekniken för distribution och administration
  • Följer din grafiska profil

Att skapa en digital kurs har aldrig varit lättare för dig – eller billigare. Ställ in dina värden här nedan så får du en uppskattning på vad kursen kommer att kosta per deltagare.

100 200 400 600 800 1000 1200 1400 1600 1800 2000+
Bara titel En del Allt
Halvdag Heldag
RäKNA UT